Piirimestaruuskisat

HUOM! KISAT PERUTTU! Varsinais-Suomen ja Satakunnan piirien pm-sprintti sekä maakunta- ja junioriviesti 29.2. - 1.3. 2020

HUOM! KISAT PERUTTU HEIKON LUMITILANTEEN VUOKSI!

Satakunnan ja Varsinais-Suomen hiihtopiirit aloittivat syksyllä yhteistyön. Molemmissa piireissä lumenpuute on rajoittanut harrastajien määrää, joten kilpailujen osanottajamäärää ja tasoa saadaan merkittävästi nostettua yhteisten kilpailujen kautta.

Ensimmäiset yhteiset piirimestaruuskisat järjestetään Raision Kerttulassa, vastuuseurana Raision Kuula ry. Maastoista ja ratojen lumetuksesta huolehtii Raision kaupunki

Koska seuran hiihtopuoli on kohtuullisen pieni, Kuula tekee mielellään seurojen välistä yhteistyötä. Läheiseksi yhteistyökumppaniksi on valikoitunut Liedon Luja ry, josta tulee myös kilpailujemme johtaja, kokenut Ari Hellman.

Kilpailujen 1. päivänä 29. helmikuuta hiihdetään piirimestaruussprintit.

Kilpailujen 2. päivänä 1. maaliskuuta puolestaan junioriviesti sekä maakuntaviestin A- ja B-sarja, joista jälkimmäinen on ns. avoin höntsäsarja, johon toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki lähiseudun nelihenkiset työ- ja harrastusporukat. Katso lisätiedot omalta sivulta!

Etsimme myös sponsoreita!

Oletko hiihtourheilun ystävä - haluaisitko tukea pientä seuraamme suuressa ponnistuksessa, esimerkiksi lahjoittamalla kilpailuihin palkintoja? Muutamia lahjoituksia olemme jo saaneet, mutta lisää kaivataan kipeästi. Ota yhteyttä joko raisionkuulahiihto@gmail.com tai Tiina Mäkinen tikamanen@gmail.com

Odotamme useita satoja ihmisiä paikan päälle - niin kilpailijoina, huoltajina kuin katsojinakin!

Palkintoja lahjoittaneet jo nyt: Martinex Oy

Raisio Oy