Team Red ja Blue 10-13 vuotiaat (s. 2007-2010)

Reilu Fiilis harrastetuki

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ryhmätiedotteet Team Red ja Blue

TALVIKAUDEN 2019-2020 HARJOITUKSIIN ilmoittautuminen tässä. Kaikki ilmoittautuvat aina uuden kauden harjoituksiin!

Uudet harrastajat voivat tulla mukaan ryhmään koska vaan ilmoittautumalla ohjaajille harjoitusten alussa ja täyttämällä yllä olevan ilmoituslinkin kautta yhteystiedot.

Harjoitusinfo

KORONA-VIRUKSEN TAKIA RAISION KUULA KESKEYTTÄÄ KAIKKI SISÄHARJOITUKSENSA. Myös suunnitellut ulkotreenit keskeytyvät toistaiseksi. Muistutamme liikunnan tärkeydestä myös näissä poikkeusoloissa ja lähetämme sähköpostitse kotitreeniohjelmia.

Olemme perustaneet WhatsApp-ryhmän, jotta kaikki halukkaat voivat vaihtaa treenikuulumisia keskenään ja me ohjaajat saamme lähetettyä kotiharjoitusohjelmia myös sitä kautta. Kotitreeneihin liittyviin kysymyksiin vastaaminen onnistuu myös sitä kautta näppärästi. Jos et ole vielä ilmoittautunut tähän WhatsApp-ryhmään, voit tehdä sen tästä

Kuulan ja Löylyn yhteinen leiri Eerikkilän urheiluopistolla 20.-22.3.2020 ON PERUUNTUNUT. Mahdollisesta leirin siirrosta myöhempään ajankohtaan ilmoitamme myöhemmin.

Seuraa myös Tapahtumakalenterista ajankohtaiset harjoitusinfot + kilpailutiedot!

Team Redin pelisäännöt

1. Yritän aina parhaani harjoituksissa ja kisoissa. Muistan että harjoittelen oman kehitykseni vuoksi. Osallistun aktiivisesti, keskityn harjoitteluun ja kuuntelen ohjaajia.

2. Otan joukkuekaverit huomioon: en häiritse ja sählää harjoituksissa, annan toisille työrauhan. En kiroile enkä huuda,  en myöskään arvostele omaa tai toisten suoritusta negatiiviseen sävyyn. Kannustan muita.

3. En kiusaa! Kiusaamista on paitsi kaikki väkivalta, myös syrjiminen, juoruilu, selän takana kuiskuttelu ja naureskelu. Kerron kiusaamisesta aina ohjaajalle, jotta tilanteeseen voidaan puuttua nopeasti.

4. En fuskaa. Teen harjoitukset ja annetut tehtävät kunnolla. Reilu meininki on hyvä meininki.

Team Bluen pelisäännöt (päivitetty 11/2019)

1. Ei kiusata, eikä sallita kenenkään kiusaamista. Kerron ohjaajalle, jos näen kiusaamista
tai syrjintää.
2. En arvostele tai väheksy muiden suorituksia, enkä omianikaan.
3. Peleissä syötetään kaikille tasapuolisesti eikä tönitä.
4. Otan muut huomioon harjoituksissa; en metelöi ja sählää, keskityn kuuntelemaan ohjeita
ja huolehdin omista varusteistani.
5. Teen yhteistyötä kaikkien kanssa, ja olen reilu joukkuekaveri.

Vanhempien pelisäännöt:

-Tuen ja kannustan lasta niin menestyksen kuin tappionkin hetkenä.

- Varmistan, että lapsi kulkee harjoituksiin turvallisesti, on ajoissa ja asianmukaisissa varusteissa, lepää ja syö hyvin.

- En arvostele tai vertaile ryhmän lapsia keskenään.

- Kannustan ja autan kaikkia ryhmän lapsia kisoissa. Näytän hyvää esimerkkiä käytökselläni.

- Annan lapsille ja ohjaajille työrauhan.

Vanhempien pelisäännöt päivitetty vanhempaininfossa 13.5.2019.

Mehiläinen ja Kuula yhteistyössä

Rekisteröidy Mehiläisen sivuilla ja kerro kun käyt Mehiläisessä, että olet Kuulan jäsen niin seura saa bonusta käynnistäsi.

Rekisteröidy tästä linkistä

Team Redin ja Bluen ohjaajat:

Sinikka Korte, sinikka.korte@dnainternet.net, puh. 040-5091308 (iltaisin)

Rauha Nybom

Kai Nurmi

Jani Varjonen

Emilia Maaskola

Ohjaajista kuvassa Sinikka Korte, harjoituksissa myös Matias, Jani ja Emilia
Rauha Nybom
Kai Nurmi
MS Word -tiedostovanhempailta16.docx (16 kB)
Redin vanhempainillan muistio
PDF-tiedostoTeam Red ahkeruus_ ja muut palkittavat.pdf (53 kB)
Redin kesäkauden 2019 palkittavat.