Team Silver 13-> vuotiaat

Reilu Fiilis harrastetuki

------------------------------------------------------------------------------------------

Mehiläinen ja Kuula yhteistyössä

Rekisteröidy Mehiläisen sivuilla ja kerro kun käyt Mehiläisessä, että olet Kuulan jäsen, niin seura saa bonusta käynnistäsi.

Rekisteröidy tästä linkistä

Ajankohtaista:

KORONA-VIRUKSEN TAKIA RAISION KUULA KESKEYTTÄÄ KAIKKI SISÄHARJOITUKSENSA

THL:n ohjeistukseen perustuen olemme päättäneet keskeyttää kaikki yleisurheilun sisäharjoitukset. Kukin ryhmä tiedottaa erikseen mahdollisista ulkoharjoituksista tai niiden pitämättä jättämisistä. Tällä hetkellä lähetämme sähköpostitse omatoimiharjoituksia kotona tai ulkona tehtäväksi.

Olemme perustaneet myös oman WhatsApp-ryhmän silveriläisille treenikokemusten kuulumisten vaihtoon yms. Samalla siellä on mahdollisuus esittää kysymyksiä ohjaajille vaikkapa harjoitusohjelmista. Voit ilmoittautua WhatsApp-ryhmään tästä.

J-P:n juoksutreenitkin toistaiseksi tauolla epidemiatilanteen vuoksi.

ILMOITTAUDU kauden 2019-2020 harjoituksiin tästä.

TEAM SILVERIN OHJAAJAT:

Juha-Pekka Triipponen, puh. 0400-854012