Valokuvia kaudelta 2021-2022

Liity seuraajaksemme someen, sillä kaikki valokuvamme löytyvät nykyisin Instagramista @raisionkuulahiihto 

Piirimestaruuksia Parkanossa!

 

Tammikuun 2022 viimeisenä viikonloppuna kisattiin Valtteri-puhurin pyörteissä ja sen jälkimainingeissa Satakunnan ja Varsinais-Suomen piirimestaruuskilpailut Parkanon Käenkosken hihtokeskuksessa - lauantaina 29. päivä vapaan normaalimatkat ja sunnuntaina 30. päivä nuorempien viestit ja vanhempien parisprintit.

Lauantaina M12-sarjan Niki Sirén voitti totutusti kultaa. Myös M50-sarjassa Jari Jaakkola hiihti suveneerin voiton. Otso Kuokka voitti MYL-sarjan piirimestaruuden ja Juuso Ruohonen hopeaa.

Kuvamme ovat sunnuntain parisprintistä, jossa sarjojensa voittajat iloitsevat maalissa: MYL-sarjan veivät nimiinsä Akseli Lindgren ja Otso Kuokka, M40-sarjan puolestaan Jarkko Hiltunen ja Tomi Lähteenoja.

Niki Sirén kultamitalivauhdissa.
Otso Kuokan tyylinäyte.

Haukkavuoren kansallisissa!

 

 

Mukavaa, kun päästiin vihdoin porukalla lähikisoihin eli Pöytyälle Haukkavuoren hiihtoihin, jotka käytiin perinteisellä tyylillä. Upea talvisää helli kilpailijoita ja kotiinviemisinä useita mitaleita.

M8-sarjassa Paavo Koivunen otti hopeaa, M10-sarjassa Pyry Lähteenmäki oli neljäs, M12-sarjassa voitto Niki Sirénille, MYL-sarjassa Otso Kuokka kolmas, Kalle Linnasaari viides sekä päivän kruunasi M45-sarjan kolmoisvoitto Jarkko Hiltunen kultaa, Jari Jaakkola hopeaa sekä Tomi Lähteenoja pronssia.