Harjoitukset ja ilmoittautuminen

 

Tervetuloa hiihtoharrastuksen pariin!

 

Uudet harrastajat voivat tutustua toimintaamme saapumalla harjoituksiin yhdessä huoltajan kanssa tai ottamalla etukäteen joko puhelimitse tai sähköpostitse yhteyttä ohjaajiiin (kts yhteystiedot tältä sivulta tai valikon kohdasta Ohjaajat). Ensimmäisellä kerralla käydään myös huoltajan kanssa läpi oman lapsen taitoja ja toiveita.

Hiihtäjän "latu" seurassamme kulkee yhteisen Haastajatiimin kautta HS- ja SM-kilpailijoiden Supertiimiin.

Muista lukea myös toimintalinjamme, jonne löydät sivupalkista.

 

Ilmoittautuminen uudelle kaudelle:

 

Ilmoittautuminen tapahtuu nykyisin Suomisportin kautta. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta Kausimaksu, lisenssit ja Skipassit.

 

Muista ilmoittautua Suomisportiin!

Harjoitukset kaudella 2023-2024:

 

Kauden harjoitukset ovat alkaneet. Tervetuloa mukaan!

 

Haastajatiimi:

Harjoittelemme pääasiassa keskiviikkoisin kello 18.00-19.00, mutta harjoituksia voi olla myös enemmän. Niistä tiedotetaan sekä omissa Whatsapp-ryhmissämme että Suomisportin sivuilla.Huom! Alle kouluikäiset alkuun huoltajan kanssa.

 

Myös harrastustaan aloittelevilta edellytämme hiihtotaidon alkeita/perusteita, joita voi opetella mm. kaupungin järjestämissä hiihtokouluissa. Menomme on välillä vauhdikastakin!

 

Yhteyshenkilöt:

Suvi Junnila p. 044-285 7745 (vain työajan jälkeen!), junnilasuvi@gmail.com

Piia Laamo p.050-570 6717,  piia.laamo(at)outlook.com

 

Supertiimi:

Hopeasompa- ja SM-kisoihin tähtäävät harjoittelevat keskiviikkoisin klo 18.00-19.30.  Järjestämme tehotreenejä vaihtelevina päivinä sekä urheilijoille on kuntosalille varattuja vuoroja. Tiedotamme harjoitusten sisällöstä tarkemmin hiihtäjien omassa WhatsApp-ryhmässä sekä Suomisportissa.

Yhteyshenkilö:

Suvi Junnila p. 044-2857745 (vain työajan jälkeen!) junnilasuvi@gmail.com

 

 

Kaikkien harjoituksissa/kilpailuissa kävijöiden tulee hankkia omatoimisesti Suomen Hiihtoliiton Skipassi tai lisenssi, joka sisältää vakuutuksen harjoituksiin sekä talven kilpailuihin. Linkin Skipassin ja lisenssin ostamiseen löydät sivuvalikon kohdasta Kausimaksu, lisenssit ja Skipassit. Skipassien ja lisenssien kausi päättyy joka vuosi 30. toukokuuta. Lisäksi keräämme joka vuosi kausimaksun.