Yleisurheilu

KORONA-VIRUKSEN TAKIA RAISION KUULA KESKEYTTÄÄ KAIKKI SISÄHARJOITUKSENSA

THL:n ohjeistukseen perustuen olemme päättäneet keskeyttää kaikki yleisurheilun sisäharjoitukset. Kukin ryhmä tiedottaa erikseen mahdollisista ulkoharjoituksista tai niiden pitämättä jättämisistä.

Lue koko tiedote tästä.

Raisiossa 13.3.2020

Raision Kuulan yleisurheilujaosto/Sinikka Korte, jaoston sihteeri, sinikka.korte@dnainternet.net, puh. 040-5091308

Varsy on perunut Korona-tilanteen takia kaikki yleisurheilun hallikisat kevään osalta. Varsyn järjestämät leiritykset ja lajikoulutoiminta keskeytyvät toistaiseksi.

Suomen Urheiluliitto on perunut mm. vielä pitämättä olleet talvimestaruuskisat sekä kevääksi suunnitellut SM-maantiejuoksut, SM-maastot ja SM-maantiekävelyt, jotka siirtynevät syksyyn.

MYÖS KUPITTAAN URHEILUHALLI ON SULJETTU 12.4. ASTI

Raision Kuulan tilikokous siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan koronaepidemian takia.

Johtokunta

Raision Kuula ja Raision Fysioterapia yhteistyössä

Ohjaajaksi, toimitsijaksi vai muihin talkootehtäviin?

Vanhemmat voivat ilmoittaa tästä, mikä vapaaehtoistehtävä seurassamme olisi heille sopiva. Jokainen pienikin apu on meille iso asia!

Sovimme tällaisen linkin tekemisestä 11.11. vanhempainillassa. Kiitos kaikille infossa mukana olleille!

YLEISURHEILUN TALVIKAUDEN HARJOITUKSISTA tietoa alla ja kunkin ryhmän sivuilla.

RAISION KUULAN TALVIHARJOITUSVUOROT KERTTULAN LIIKUNTAHALLILLA LOKAKUU 2019-HUHTIKUU 2020:

Liikuntahallin sali

Maanantaisin klo 17-18/18.30 (Yellow)                                       Team Green ja Yellow (s. 2011-2014)

Maanantaisin klo 17.30-19.00 (puoli tuntia ulkona)                    Team Red ja Blue sekä Silver (s. 2010 ja aiemmin)

Torstaisin klo 19.00-20.30                                                           Team Red, Blue ja Silver

Liikuntahallin kuntosali varattu kuulalaisille (alle 15 v vain vanhemman mukana)

Tiistaisin klo 19.00-20.00

Torstaisin klo 18.00-19.00

Lauantaisin klo 14.0015.00

Sunnuntaisin klo 14.00-15.00

Liikuntahallin voimistelutila käytettävissä sunnuntaisin klo 14-16.

ILMOITTAUTUMISET kauden 2019-2020 HARJOITUKSIIN jokaisen ryhmän sivulta löytyvän ilmoittautumislinkin kautta. Lue kausimaksusta vasemmalta löytyvästä linkistä.

Lisätietoa harjoituksista sinikka.korte@dnainternet.net, puh. 040-5091308.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mehiläinen ja Kuula yhteistyössä

Rekisteröidy Mehiläisen sivuilla ja kerro kun käyt Mehiläisessä, että olet  Kuulan jäsen niin seura saa bonusta käynnistäsi.

Rekisteröidy tästä linkistä

Raision Kuulalla on monen vuoden kokemus laadukkaasta yleisurheilutoiminnasta (entinen Nuori Suomi ja Sinettiseura, nykyisin Tähtiseura).

Seurallemme on myönnetty Olympiakomitean ja SUL:n auditointien perusteella lasten ja nuorten osa-alueen tähtimerkki. Se viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!

Katso tästä, mitä Tähtiseuratunnus merkitsee.

Kiinnostaisiko Sinua lasten ja nuorten ohjaaminen ja/tai valmentaminen seurassamme tai toimitsijatehtävät?

Ryhmissämme on jatkuvaa tarvetta uusista ohjaajista. Otamme ilomielin vastaan kaiken avun ja järjestämme myös tarvittavan koulutuksen.

Nykyiset toimitsijaryhmämme kaipaavat nuorta verta. Voisitko sinä uhrata muutaman hetken kesän aikana lasten kisojen järjestelyille? Jokaisessa lajissa meillä on osaavat lajijohtajat, joten opastus hoituu ja tuomarikoulutukseenkin pääsee.

Mikäli kiinnostuit tai haluat lisätietoa, ota yhteyttä jaoston sihteeriin:

Sinikka Korte
040-5091308 (iltaisin)
sinikka.korte@dnainternet.net

PDF-tiedostoKorona-tiedote 13.3.2020.pdf (68 kB)
Korona-tiedote yleisurheiluharjoituksistamme ja Varsyn Korona info 13.3.2020