Yleisurheilu

Talvikausi on käynnissä. Talven harjoitusajoista ja -paikoista tietoa ryhmien sivuilla.

UUDET HARRASTAJAT ovat lämpimästi TERVETULLEITA!

Lisätietoa harjoituksista kunkin ryhmän vastuuohjaajalta/vanhempien yhteyshenkilöltä.

Kerttulan kuntosalin vuorot kuulalaisille (alle 15 v vain huoltajan tai valmentajan kanssa):

Ti klo 18-19 (Team Silverin ja hiihtäjien yhteisharjoitus)

To klo 18-19

Su klo 14-15

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Raisio ja Naantali tarjoaa Raision Kuula ry:n jäsenille

Ohjaajaksi, toimitsijaksi vai muihin talkootehtäviin?

Vanhemmat voivat ilmoittaa tästä, mikä vapaaehtoistehtävä seurassamme olisi heille sopiva.

Jokainen pienikin apu on meille iso asia!

Mehiläinen ja Kuula yhteistyössä

Rekisteröidy Mehiläisen sivuilla ja kerro kun käyt Mehiläisessä, että olet  Kuulan jäsen niin seura saa bonusta käynnistäsi.

Rekisteröidy tästä linkistä

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Raision Kuulalla on monen vuoden kokemus laadukkaasta yleisurheilutoiminnasta (entinen Nuori Suomi ja Sinettiseura, nykyisin Tähtiseura).

Seurallemme on myönnetty Olympiakomitean ja SUL:n auditointien perusteella lasten ja nuorten osa-alueen tähtimerkki. Se viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!

Katso tästä, mitä Tähtiseuratunnus merkitsee.

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.