Yleisurheilu

Kesäkauden palkintojenjako on pidetty ja seuran parhaimmat urheilijat valittu

Kiitos kuluneesta kaudesta niin urheilijoille, valmentajille kuin seuratoiminnassa mukana olleille vanhemmillekin! Vuodelle 2020 asetetut tavoitteet saavutettiin ja Raision Kuula kuuluu edelleen Suomen ykkösluokan yleisurheiluseuroihin.

Paras urheilija:                                   Aada Aho

Paras sisulisäurheilija (alle 15 v):      Ellen Uschanow

Vuoden yllättäjä:                                Felipe Kylmänen

Vuoden juniorivalmentaja:                 Juha-Pekka Triipponen

Vuoden seuratoimijat:                        Aleksi Nurmi, Kai Nurmi, Linnea Loukola

SM-mitalistit:

Aada Aho, Ellen Uschanow, Felipe Kylmänen, Johanna Kylmänen, Linnea Loukola, Veera Santanen, Viveka Loukola

Seura-ennätysten tekijät:

Devine Agbontaen (T10 korkeus), Elmo Mäki (P10 4-ottelu), Elmo Kuorilehto (P13 5-ottelu), Ellen Uschanow (T15 moukari),  Aada Aho N17 (400 m, 100 m aj, 400 m aj), Johanna Kylmänen (N19 200 m) ja N19 4 x 400 m Viveka Loukola-Linnea Loukola-Johanna Kylmänen-Aada Aho

Ahkeruuspalkintoja jaettiin palkintojenjakotilaisuudessa yhteensä 75:lle urheilijalle, ja valmennusstipendeillä palkittiin 17 urheilijaa valmentajineen. Lämpimät onnittelut kaikille palkituille ja onnea sekä menestystä uudelle kaudelle!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

YLEISURHEILUN TALVIKAUSI ON KÄYNNISTYNYT.

ILMOITTAUTUMISLINKKI uuden kauden 2020-21 harjoituksiin löytyy kunkin ryhmän sivuilta. MYÖS UUDET HARRASTAJAT OVAT LÄMPIMÄSTI TERVETULLEITA MUKAAN!

JOKAISEN RYHMÄN HARJOITUSAJAT löytyvät kunkin ryhmän omilta sivuilta. Huomioimme harjoituksissa kulloinkin voimassa olevat korona-ohjeistukset (linkki SUL:n korona-ohjeistuksiin).

Liikuntahallin vuorot Raision Kuulalle talvikaudella 2020-21 (lokakuun puolivälistä alkaen):

Maanantaisin klo 17.00-18.00, 2 salin osaa, ylätasanne klo 17.00-18.30

Maanantaisin klo 18.00-19.00, koko sali

Torstaisin klo 19.00-20.30, koko sali

Lisäksi voimistelusali on Kuulan urheilijoitten käytössä sunnuntaisin klo 14.00-16.00.

Liikuntahallin kuntosali varattu kuulalaisille (alle 15 v vain vanhemman tai ohjaajan mukana) syksystä 2020 kevääseen 2021:

HUOM. koronarajoitukset ovat keskeyttäneet kuntosalin käytön ainakin jouluun asti.

Tiistaisin klo 19.00-20.00

Torstaisin klo 18.00-19.00

Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 14.00-15.00

Lisätietoa harjoituksista sinikka.korte@dnainternet.net, puh. 040-5091308.

Raision Kuula ja Raision Fysioterapia yhteistyössä

Ohjaajaksi, toimitsijaksi vai muihin talkootehtäviin?

Vanhemmat voivat ilmoittaa tästä, mikä vapaaehtoistehtävä seurassamme olisi heille sopiva. Jokainen pienikin apu on meille iso asia!

Sovimme tällaisen linkin tekemisestä 11.11. vanhempainillassa. Kiitos kaikille infossa mukana olleille!

Mehiläinen ja Kuula yhteistyössä

Rekisteröidy Mehiläisen sivuilla ja kerro kun käyt Mehiläisessä, että olet  Kuulan jäsen niin seura saa bonusta käynnistäsi.

Rekisteröidy tästä linkistä

Raision Kuulalla on monen vuoden kokemus laadukkaasta yleisurheilutoiminnasta (entinen Nuori Suomi ja Sinettiseura, nykyisin Tähtiseura).

Seurallemme on myönnetty Olympiakomitean ja SUL:n auditointien perusteella lasten ja nuorten osa-alueen tähtimerkki. Se viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!

Katso tästä, mitä Tähtiseuratunnus merkitsee.

Kiinnostaisiko Sinua lasten ja nuorten ohjaaminen ja/tai valmentaminen seurassamme tai toimitsijatehtävät?

Ryhmissämme on jatkuvaa tarvetta uusista ohjaajista. Otamme ilomielin vastaan kaiken avun ja järjestämme myös tarvittavan koulutuksen.

Nykyiset toimitsijaryhmämme kaipaavat nuorta verta. Voisitko sinä uhrata muutaman hetken kesän aikana lasten kisojen järjestelyille? Jokaisessa lajissa meillä on osaavat lajijohtajat, joten opastus hoituu ja tuomarikoulutukseenkin pääsee.

Mikäli kiinnostuit tai haluat lisätietoa, ota yhteyttä jaoston sihteeriin:

Sinikka Korte
040-5091308 (iltaisin)