Kausimaksut

Yleisurheilun harjoitusmaksut kaudella 2019-2020

Yleisurheilun harjoitusmaksut sisältävät ohjatut harjoitukset ja muut valmennustapahtumat, yleisurheilulisenssin, tapaturmavakuutuksen (alle 14-vuotiaille), harjoituskilpailujen palkinnot, Seuraottelujen sekä pm- ja SM-kisojen osallistumismaksut ja mahdolliset bussimatkat niihin sekä keskitetysti seuran kautta hoidetut muiden kisojen osallistumismaksut.

Kausimaksusta, poislukien lisenssi, on mahdollisuus saada vapautus, jos vanhempi tai harrastaja itse sitoutuu osallistumaan harjoitustemme ohjaamiseen tai valmentamiseen.

Yleisurheilujaoston puheenjohtajalla tai sihteerillä on oikeus neuvotella kausimaksujen alennuksista tai osamaksuista poikkeustapauksissa.

Alla olevat maksut edellyttävät urheilijan ja/tai huoltajan osallistumista seurahenkeä ja yhteistä seuratoimintaa edistäviin varainhankintatapahtumiin (Kunniakierros, talkoot) ja kilpailujen toimitsijatehtäviin.

Kaikki toiminnassa mukana olevat maksavat erikseen Raision Kuula ry:n jäsenmaksun (joko perhemaksuna tai yhden jäsenen maksuna). Seuran johtokunta päättää jäsenmaksun suuruudesta vuosittain. Vuodelle 2019 jäsenmaksu on henkilöjäseneltä 20 euroa ja perhemaksuna 40 euroa. Jäsenmaksu peritään keväällä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä jaoston sihteeriin:
Sinikka Korte, 040 509 1308 (iltaisin), sinikka.korte(a)dnainternet.net.

Kauden 2019-2020 urheilukoulumaksut (lokakuu 2019 - syyskuu 2020)

Team Green (6-7 v)

• 180 euroa

Team Yellow (8-9 v)

•  210 euroa

Team Red ja Blue (10-13 v)

• 250 euroa

Valmennusmaksu kaudelle 2019-2020

Team Silver (14 v ja vanhemmat)

• 300 euroa + vakuutus: Sporttiturva 2003-2006 -syntyneet + 20 euroa, Sporttiturva 2001-2002-syntyneet + 29 euroa, Sporttiturva 2000 ja aiemmin syntyneet + 120 euroa. Lisätietoa Sporttiturvasta tästä. HUOM. maksamme lisenssin yhteydessä vakuutuksen ja veloitamme vakuutusmaksun valmennusmaksun yhteydessä, ELLET erikseen ilmoita ja perustele harjoituksiin ilmoittautuessasi, ettet sitä halua. Lisenssikausi ja vakuutuskausi ovat 1.10.-30.9.
  • henkilökohtainen harjoitusohjelma, lisämaksu sopimuksen mukaan