Pikkuhaukat 4-5 vuotiaat (s.2019-2020) Yhdessä aikuisen kanssa

 

PIKKUHAUKKOJEN HARJOITUKSET OVAT ALKANEET - MOLEMMAT RYHMÄT OVAT TÄYNNÄ

 

Pikkuhaukat on Raision Kuulan lapsi-aikuinen -harjoitusryhmä, joka harjoittelee kesällä Kerttulan urheilukentällä. Mukaan ovat tervetulleita v. 2019 ja 2020 syntyneet lapset yhdessä vanhemman, kummin, isovanhemman tai muun aikuisen kanssa.

Ryhmän tapahtumat näkyvät ilmoittautumisen jälkeen Suomisportissa, ja kaikki viestintä tapahtuu sitä kautta, joten kannattaa ladata Suomisportin mobiilisovellus. Jokaiseen harjoitukseen ilmoittaudutaan myös ennakkoon Suomisportin mobiilisovelluksen kautta.

Kesän 2024 harjoitukset alkavat ke 22.5. Harjoituksia on kesäkeskiviikkoisin klo 17-17.45 ja kakkosryhmällä klo 18-18.45 kaiken kaikkiaan 10 kertaa. Lisäksi on mahdollisuus osallistua yhteen seurakisaan elokuussa. Loma harjoituksista on juhannuksesta kaksi viikkoa. Kumpaankin ryhmään voidaan ottaa mukaan yhteensä 20 lapsi-vanhempi -paria. 

Pikkuhaukkojen kausimaksu 60 euroa laskutetaan Suomisportin kautta kahden harjoituskerran jälkeen kesäkuun alussa. Edellä mainittu maksu sisältää lapsille tapaturmavakuutuksen. HUOM. Aikuisilla tulee olla oma tapaturmavakuutus.

Harjoituksiin kokoonnutaan Kerttulan urheilukentällä, maalin tuntumassa. Päälle sään mukaiset liikuntavarusteet ja hyvät jalkineet, mukaan juomapullo. Nimikoi varusteet.

Kesän 2024 vastuuohjaajana toimii Sinikka Korte, sinikka.korte(at)dnainternet.net tai puh. 040-5091308.